dissabte, 17 de desembre del 2011

Banalitats catalanes

Refregint materials i plataformes 2.0, respiració assistida pel blog. En definitiva, nova entrega al VallèsOriental.com o OpinióNacional, que mai sé com s'ha de citar correctament. És aquest article tan maco que us deixo, en un fragment i prou per fer-vos ennaiguar, aquí al dessota:


BANALITATS CATALANES


Catalunya país de banalitats. Què els sembla el lema? Innovador, si més no; almenys en el sentit de reconèixer-ho. Això m'ho podrien admetre i, fins i tot comprar. Ara, no voldria que l'accepció de banalitat que es prengués aquí fos del tot literal, no. No em refereixo a entendre-ho estrictament segons la definició del DIEC: Que no té cap originalitat o interès. Una conversa banal i vulgar. No. Tampoc a una segona accepció, que confereix a banal el sentit de relació a un ban, aquells edictes, comunicacions oficials, que les masses solen esperar amb candeletes, amb una pueril frisança de qui espera un gest d'aquell a qui afaiçonarà en somnis dolços i, tot sovint, humits.


Ara feu el favor d'acabar-vos-el de llegir marcant el 93 davant

1 comentari:

Jordi ha dit...

Bona nit Roger, com va això? Fa temps que et llegeixo, primer a l'aravalles.cat i després ja aquí al teu blog. El cas és que m'agradaria proposar-te escriure d'història, o fer algun article d'opinió mensual en un diari digital d'àmbit català. És un diari d'esports català nascut a la UAB que treballa per amor a l'art però amb molta passió pel periodisme esportiu. (www.lajornada.cat) Barrejar història, política i esport sempre és atractiu i sempre se li poden donar molts enfocaments. M'agrada molt com escrius i crec que podríem fer una secció potent al diari ja sigui setmanal, mensual o trimestral. Si et pots posar en contacte amb mi el meu correu és jordicallspadros@hotmail.com

Moltes gràcies company!

Jordi Calls