dimarts, 14 d’abril de 2009

Presentació del I Premi d'Assaig IndependentistaAvui 14 d'abril a les 18:00 es farà a la seu d'Òmnium Cultural de Barcelona (c/Diputació, 276) la presentació oficial del llibre del Primer Premi d'Assaig Independentista.
Durant la presentació hi intervindran els organitzadors, patrocinador, algun membre del jurat i els autors premiats en les diverses temàtiques que es van proposar mentre el concurs va estar en dança: Alexandre Pineda Fortuny, Jordi Geronès i Montel, Jordi Martí Font, Jordi Moreno, Moisès Martí i Sales, Pere Mayans, Ricard Biel i Roger Prims i Vila, o sigui jo mateix.
El llibre ja es pot trobar a les llibreries dels Països Catalans a partir d'avui mateix.
Tan de bo aporti eines de reflexió i debat i enriqueixi una mica més la construcció del nostre camí cap a la llibertat. De moment, tan sols el fet que als organitzadors els hagi passat pel cap de crear aquesta història i ho hagin pogut dur a terme ja és una gran notícia i contribueix a generar una mica d'optimisme, que prou falta ens fa.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ep Roger! Per qüestions horàries em va resultar impossible acostar-m´hi. Espero que anés d´allò més bé!!!! I enhorabona per la part que et toca!!!!
Una abraçada ben forta!!

Roger B.

Roger ha dit...

Moltes gràcies Roger,

l'acte va anar força bé segons m'han dit, i dic que m'ho han dit perquè, lamentablement, vaig ser l'únic autor que va fallar