divendres, 25 de juliol del 2008

Per uns mitjans lliures i independents: amb VilaWeb!!



Avui ha arribat a Can Partal la querella de la senyora Escarp i el cap de la Guàrdia Urbana de Barcelona a causa de les informacions que aquest diari electrònic va difondre en relació al cas Vilaró, en concret la notícia del dia 13 de juliol: "El cap de la Guàrdia Urbana de Barcelona va mentir sobre els incidents de la Plaça Espanya"; VilaWeb també precisa la seva posició sobre el tema en el Mail Obert d'avui, del seu director Vicent Partal.

Francament, i com el propi mitjà digital indica, si no hi hagués hagut la pressió de les incoherències assenyalades per VilaWeb, entre d'altres, no haguéssim sabut que el que intentava amagar el consistori barceloní era, com a mínim, que la pacífica celebració dels seguidors de la roja va acabar en aldarulls i destrosses, si no és que encara se'ns intenta amagar alguna cosa més tèrbola (només cal recordar que Llibertat.cat va assenyalar recentment que "La corrupció a la Guàrdia Urbana de Barcelona no és una novetat")

És per això que davant aquest exercici d'opacitat, de manca de transparència, de prepotència, i davant d'aquest intent de silenciar les veus crítiques que aposten per la veracitat i la independència al servei de la ciutadania: tota la solidaritat amb els mitjans lliures del nostre país, tota la solidaritat amb VilaWeb!!


(El logo solidari l'he manllevat del blog d'en Jordi Salvia)

3 comentaris:

marçal ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
marçal ha dit...

Aquesta és la democràcia que ens volen vendre.
La democràcia del "todo a cien". La llibertat d'expressió de la cope i el grupo PRISA. Devant de tot això cal contundècia, ja no es poden permetre més abusos.

Roger ha dit...

Exacte Marçal,

s'han de defensar els nostres mitjans de referència, els mitjans de la gent que volem informació independent i autocentrada