dimecres, 18 de gener del 2012

Els de casa

Seguim, amigues i amics, amb la retroalimentació i l'autopropaganda amb la darrera peça que vaig fer arribar a la gent pacient i comprensiva de VallèsOriental.com. Són aquestes ratlles que vénen a continuació:

Els de casa

No és voluntat meva pontificar sobre res, déu me'n reguard, que per això hi ha gent i actituds més autoritzades. Per exemple, si volen seguir les recents (i preocupants) evolucions sobre la dreta populista i xenòfoba a casa nostra només cal que es fixin en qui ho segueix de prop. En aquest cas els remeto a Xavier Casals, veu autoritzada sobre el tema, i a Unitat contra el feixisme i el racisme, la plataforma que, a peu de carrer, fiscalitza les barbaritats que se senten en els nostres plens municipals i en les nostres campanyes electorals. No és per prendre-s'ho a la lleugera: el seu portaveu a Vilanova i la Geltrú va rebre algunes carícies del cap de llista de PxC, Gerard Bellalta, per això mateix. I aquest és només un exemple. Un.

Ara, amigues i amics, si el volguéssiu acabar de llegir, per aquelles coses que un no sap per què s'esdevenen, haureu de pitjar sobre aquest ull de poll.