dimecres, 18 de març del 2009

"En el día de hoy, cautivo y desarmado...

... el ejército estudiantil, han alcanzado las tropas del tripartito sus últimos objetivos militares".

Us imagineu que a la Comunitat Autònoma Catalana no tinguéssim la immensa sort que els moviments populars o les protestes de caire anticapitalista fossin reprimides per un govern catalanista i d'esquerres?
Veient una i altra vegada les garrotades que han rebut els i les estudiants al llarg del dia i al llarg dels carrers de Barcelona (gent bruta, sense res a fer, que no treballa, que protesta per vici, que fuma porros, que...), em sento immensament afortunat que qui imposi l'ordre sigui el govern del PSOE i els seus acòlits d'ERC (els independentistes d'ordre i seny) i ICV-EUiA (els antisistema que controlen la policia que va contra els antisistema).
Sincerament, la classe política catalana, l'elit econòmica, els rectors... el nostre establishment, en definitiva, ha passat, amb els anys, d'inspirar-me una ganyota de severa desaprovació a provocar-me una sincera arcada de fàstic.
Només em queda agrair la valentia dels anti-bolonya perquè, a banda que m'hi sento solidari i en comparteixo la causa, han aconseguit transmetre el debat sobre l'aplicació de l'anomenat Pla Bolonya a un conjunt social extrauniversitari al qual no hagués arribat de cap de les maneres. Sense ells, Bolonya ens hagués entrat sense vaselina. Ara, almenys, n'hauran hagut de posar una mica.
Bé, i també solidaritzar-me amb en Tomàs Sayés, des de fa un munt de dies en vaga de fam en defensa de la universitat pública, catalana i de qualitat, i amb n'Enric Duran, des de fa un dia en vaga de llibertat. Forçada, és clar.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ahir la nit va ser brutal... van tallar tots els carrers i no van deixar anar a pl. Sant Jaume... on van el 90% de les manis... això vol dir que buscaven la provocació i l'enfrontament, i la raó és molt senzilla ... carregar-se el tirano-Saura ja que és ben sabut que dins la conselleria d'interior hi ha molt mala maror degut a tots els mossos acusats i/o condemnats per agressions, tortures i violència gratuïta... ja ho diuen ja: dona-li poder a un garrulo i mira què passa...