dimarts, 19 de gener del 2010

Decidint!

Doncs bé, sembla que la Vall del Tenes pràcticament en ple, incloent-hi Parets i descartant, de moment, Lliçà de Vall, haurà exercit el dret de decidir en format arenyenc. És a dir, a partir d'un referèndum popular sorgit des de baix, organitzat de forma apartidista, amb adhesions individuals de pràcticament tots els colors (hi ha colors polítics que s'automarginen del paisatge cromàtic del futur en llibertat dels Països Catalans: psociates, peperos i brigades dels màrtirs d'Stalin, o PSUC viu), molt voluntarisme, pocs recursos i molta il·lusió. Desafecció zero, senyor president Montilla.

El cas és que de cara el 25 d'abril, justament una de les diades del nostre país, Bigues i Riells, Lliçà d'Amunt i Parets del Vallès organitzaran la consulta. A Santa Eulàlia ja tenen la feina feta.

Segurament ja és un bon símptoma que això estigui passant, i d'aquí a l'abril hi ha prou temps perquè les coses es fagin amb seriositat. Fem-ne una festa, però no perdem el temps; siguem conscients de les nostres forces i actuem en conseqüència. De força en tenim més de la que pensem, però ens cal saber-la administrar.


Parets decideix

Lliçà d'Amunt Decideix!