dijous, 4 de juny del 2009

Iniciativa Internacionalista, la candidatura irritant

Hi ha moltes raons per votar Iniciativa Internacionalista: per defecar sobre l'antidemocràtica Llei de partits, per fotre una puntada de peu a la pebrotera del capital, per veure en Josep Garganté a Europa, per regalar un bona bofetada a Espanya... Moltes.
Avui he anat a Granollers, a la presentació de la candidatura al Vallès Oriental que es feia a l'Anònims i la sensació és prou bona amb la gent que s'arrossega, a Granollers i a tots els actes que també s'han fet arreu dels Països Catalans del sud de l'Albera. Una de les raons que em durà aquest diumenge a votar II-SP és, també, que es tracta de l'única candidatura rupturista amb certes garanties d'obtenir representació al Parlament d'Estrasburg.

Ara, per si me'n quedava algun dubte, l'escriptor de Xàtiva Toni Cucarella m'ha acabat de convèncer amb els arguments que presenta al seu blog: Votar per fotre.

1 comentari:

emigdi ha dit...

Roger,
Espero que vagi molt bé la candidatura. Jo vaig ser votant d'Herri Batasuna a les primeres eleccions europees. Després no, perquè vam formar la candidatura de Catalunya lliure, de la qual en formava part personalment. Aquestes eleccions presenten candidats que m'agraden, a diferència d'altres comicis, precisament.
Seguirem caminant cap a Itaka,
una abraçada,
emigdi