dilluns, 22 d’octubre del 2007

A la final!!

Moments de tensió.
Han anunciat el veredicte després de l'actuació del sisè (al final vam ser sis) i darrer grup; es farà públic al cap d'un quart d'hora. No sé quants minuts van ser, però van ser llargs, molt llargs i tots els grups ho havien fet realment bé. Que hi ha una bona pedrera de blues als Països Catalans, vaja.
En Mike Shannon, portaveu del jurat, pren el micro i ho anuncia; no en passen dos, en passen tres, hi ha dos grups empatats en segona posició. Els guanyadors són Nasty Boogie, de València, un trio de blues clàssic i elegant; després s'anuncia l'accés a la final de Studio Z i, finalment, després d'estirar el fil del patiment fins al límit, dels Slim Boy Seals.
Com podeu comprovar, el bo d'en Shannon ens va canviar el nom però ho vam donar per bo perquè va tenir la deferència de seleccionar-nos. No li hem tingut en compte.
Així que després dels nervis i d'assajos i bolos en llocs on el blues no és gaire comprès hem tingut una petita recompensa que a nosaltres ens ha semblat gegant: hem tocat a Barcelona, per fi, i de moment ens hi quedem!!
L'11 de novembre la decisió final. Mirarem d'estar preparats en aquesta hora greu i decisiva.

1 comentari:

Anònim ha dit...

sou els millors ¡¡¡¡¡¡ endevant